Paz Posse Hernanz

Cap del Departament d’Educació i Activitats del Parque de las Ciencias de Granada

Paz Posse Hernanz

Cap del Departament d’Educació i Activitats del Parque de las Ciencias de Granada
paz@parqueciencias.com

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Llicència en Pedagogia. Universitat Complutense de Madrid. Membre de l’equip directiu del Parque de les Ciencias. Treballà en centres educatius com a mestra en tots els nivells educatius, fonamentalment en educació infantil i en llocs de responsabilitat: coordinació d’equips educatius, direcció. El 1994 s’incorpora al projecte del Parque de les Ciencias realitzant diferents tasques educatives: desenvolupament de l’àrea Explora, desenvolupament i coordinació dels programes educatius y les activitats didàctiques: tallers, visita guiades, etc … els programes de pràctiques universitàries, cursos de formació. El 2004 es crea el Programa Manos a la obra , el Parque que queremos com a inici de la participació activa de la infància en la vida del museu, assessorat per F. Tonucci i es crea el Consell Infantil del Parque de las Ciencias.

Com a cap del Departament d’Educació i activitats desenvolupa la seva funció al museu coordinant l’agenda d’activitats educatives dirigides no només a la comunitat educativa sinó també al públic familiar i general.

Totes les sessions de Paz Posse Hernanz

Los consejos infantiles del Parque de las Ciencias de Granada y del Museu Blau: ejemplos de experiencias de participación activa y real en los Museos

27 de maig
12:45 - 13:45