Oriol Ripoll García

Especialista en jocs i creatiu de l’empresa Jocs al Segon

Oriol Ripoll García

Especialista en jocs i creatiu de l’empresa Jocs al Segon
linkedin-icon twitter-icon
oriol@jocs.org

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Especialista en jocs. Autor de jocs per a projectes educatius, publicitat, lleure, experiències de comunicació, trobades i experiències formatives.

Creatiu a Jocs al segon, un consultora dedicada al desenvolupament de jocs aplicats a projectes de comunicació i educació. Professor de creació de jocs a Enti, el grau de videojocs de la UB. Formador a diferents universitats, màsters, postgraus (URL, UPF, UB, UdG), jornades i programes formatius.

He comissariat diferents projectes culturals: el programa de jocs del Born Centre Cultural, l’exposició Molles, engranatges i píxels per Unnim, el programa d’activitats familiars de l’Exposició Internacional de Saragossa 2008 i els espectacles d’esports tradicionals i els jocs tradicionals al Fòrum Universal de les Cultures de Barcelona 2004. I des de l’any 2001 sóc a la direcció de la Fira del Joc i la joguina diferent de Tona.

He escrit una quinzena de llibres de jocs, alguns dels quals han estat traduïts a llengües diferents. Des del 2009 col·laboro habitualment amb La Vanguardia. També em pots llegir a Núvol, el digital de cultura. Col·laboro habitualment fent seccions a diferents mitjans de comunicació (RAC1, Catalunya Ràdio, Ona Catalana, TV3 i TVE) o creant jocs per explicar diferents conceptes. També vaig assessorar pedagògicament del programa Jugamón de TV3.

Totes les sessions de Oriol Ripoll García

Ocio y creatividad al servicio de los museos

26 de maig
11:45 - 12:45