Equip científic

El Comitè Científic de les 19 Jornades DEAC del Museu Marítim de Barcelona està integrat per tècnics de museus i d’universitats amb una llarga trajectòria professional especialitzada en educació i acció cultural. La formació d’aquest equip ha tingut en compte la proximitat geogràfica de les nostres institucions; això ens ha permès reunir-nos en nombroses ocasions i treballar colze a colze compartint, intercanviant i debatent els aspectes relacionats amb els eixos centrals de les jornades, com també el seu funcionament i organització.

 D’altra banda, també hem comptat amb la participació d’altres professionals de l’àmbit de l’educació i museus, creant petits grups de treball per a cada aspecte que consideràvem que requeria un assessorament i una atenció particulars.

 A més de donar les gràcies a tots els companys del Museu Marítim, i especialment a l’Àrea d’Educació i Activitats, també agraïm la col·laboració dels col·legues d’altres institucions que ens han ofert tot el seu suport.

 Us presentem unes jornades amb un intens programa ple de ponències que ens ajudaran a reflexionar sobre la nostra pràctica educativa, quins són els nostres reptes i com podem CONJUGAR PARTICIPAR.

Desitgem que les 19 Jornades DEAC us siguin profitoses.

Mireia Mayolas Créixams
Cap de l’Àrea d’Educació i Activitats de l’MMB
Pere Viladot Barba
Doctor en educació
de museus
Teresa González Verdaguer
Cap del Departament d’Educació del MNAC
Marisa Suárez Barral
Cap del Departament d’Educació del MAMT
Núria Serra Medina
Tècnic del Departament d’Educació del MAMT
Gemma Carbó Ribugent
Directora de la Càtedra Unesco de la UdG

logo-blanc

Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona
933 429 92019deac@mmb.cat